Loading...

روغن سیاه دانه سنتی اصل بدون پایه

این روغن به شکل باورنکردنی موهای سفید سر را ضعیف کرده و ...........
امتیاز: 5 از 5 توسط 1 کاربر
40,000تومان

روغن سیاه دانه سنتی  60ml

روغن سیاه دانه را به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی‌ آن می‌شناسند که توانایی کاهش التهابات درون بدن و مشکلات پوستی را دارد. اما سیاه دانه چیست؟ سیاه دانه گیاهی گلدار با گل‌هایی به رنگ‌های بنفش و سفید. این گیاه بومی جنوب غربی آسیا و مناطق عربی است که در برخی از نقاط دیگر نیز رشد می‌کند. این گیاه میوه‌هایی می‌دهد که دارای این دانه‌های سیاه هستند. خواص سیاه دانه هزاران سال است که برای پیشگیری و درمان بیماری‌های مختلف مورد توجه انسان‌ها قرار گرفته است. باستان شناسان دانه‌های سیاه دانه را حتی در معبد توت‌عنخ‌‌آمون نیز پیدا کرده‌اند.

خواص روغن سیاه دانه برای سلامتی

این روغن تاثیر خوبی در درمان فشار خون بالا و آسم دارد. این ماده همچنین تاثیر ضد قارچ و ضد باکتری قوی دارد.

  • کاهش فشار خون بالا: مصرف روغن سیاه دانه برای ۲ ماه نتایج رضایت بخشی در کاهش فشار خون افرادی که دچار فشار خون بالا (نه در سطح خیلی حاد) بودند، نشان داده است.
  • کاهش کلسترول بالا: روغن سیاه دانه نشان داده است که می‌تواند باعث کاهش کلسترول بد شود. میزان زیاد اسید‌های چرب مفید موجود در سیاه دانه، به حفظ کلسترول خوب در میزان مناسب کمک می‌کند؛ اسیدهای چرب مفید مانند لینولیک اسید (linoleic acids) و اولئیک اسید (oleic acid). میزان روغن موجود در دانه‌ها تا حد زیادی بستگی به جایی که گیاه در آن رشد کرده است دارد. برخی از افراد حتی با مصرف دانه‌های کوبیده شده سیاه دانه هم از خواص روغن سیاه دانه بهره‌مند می‌شوند.
  • بهبود علائم آرتروز مفصلی: مصرف روغن سیاه دانه خوراکی می‌تواند به کاهش علائم التهابی آرتروز مفصل کمک کند. بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ در “Immunological Investigations” منتشر شد، ۴۳ خانم با آرتروز مفصلی در درجه متوسط روزی یک کپسول روغن سیاه دانه را برای مدت ۱ ماه مصرف کردند. نتیجه تحقیق کاهش علائم آرتروز، میزان التهاب موجود در خون و تعداد مفاصل متورم را نشان داد.
  • کاهش علائم آسم: خواص ضدالتهابی روغن سیاه دانه ممکن است باعث بهبود علائم آسم شود. تاثیر آن در کاهش التهابات دستگاه تنفسی حتی می‌تواند در کاهش علائم برونشیت و درمان سینوزیت هم موثر باشد.که در درمان سینوزیت بسیار کاربردی است.
  • کاهش ناراحتی‌ معده: مصرف سیاه دانه یا روغن آن می‌تواند در کاهش درد معده، دل پیچه و انقباض دردناک شکم موثر باشد. روغن آن می‌تواند به کاهش گازهای معده، نفخ و پیشگیری از زخم معده نیز کمک کند.
  • کاهش شدید بی حسی عضلات: بیماری هایی مانند (Multiple Sclerosis) ام اس،(brain stroke)سکته مغزی،(Intracranial hemorrhage) خونریزی مغزی،(Spinal cord injury) آسیب محدود نخاعی که باعث بی حسی دائم دست و پا میگردند تا حد بسیار زیادی حس را به اندام باز میگرداند بخصوص در بیماران ام اس که کاملا نرمال می شوند.

خواص ضد سرطانی سیاه دانه

روغن سیاه دانه همچنین خواص ضد سرطانی دارد و در صورتی که به صورت موضعی روی پوست استفاده شود، می تواند با سرطان پوست مبارزه کند. به دلیل خواص شیمیایی و آنتی‌اکسیدان‌، این دانه‌های سیاه می‌توانند به صورت طبیعی به درمان سرطان کمک کنند..

این روغن می‌تواند آسیبی که به بافت‌های بدن در اثر شیمی‌درمانی، برای کشتن سلول‌های سرطانی وارد می‌شود را کاهش دهد..

فواید روغن سیاه دانه برای زیبایی

فواید روغن سیاه دانه برای پوست‌هایی که دچار مشکل هستند بسیار زیاد است و علاوه بر خواص درمانی، از پوست محافظت نیز می‌کند..

  • جوش صورت و آکنه: بر اساس تحقیقات استفاده از لوسیون‌هایی تولید شده با ترکیب ۱۰ درصد روغن سیاه دانه، مشخصا باعث کاهش بروز آکنه و جوش صورت بعد از ۲ ماه شد. شرکت کنندگان در این تحقیقات تا ۶۷ درصد رضایت خود را از استفاده از روغن سیاه دانه برای درمان جوش صورت اعلام کردند.
  • آب رسانی مو: برای بهره‌مند شدن از خواص روغن سیاه دانه برای مو می‌توان آن را به صورت مستقیم روی موها استفاده کرد تا نرمی و درخشندگی مو افزایش پیدا کند.
  • پسوریازیس: استفاده موضعی از روغن سیاه دانه نشان داده است که می‌تواند باعث کاهش پلاک‌های پسوریازیس ‌شود.
  • نرم کردن پوست: از روغن سیاه دانه برای نرم کردن پوست صورت و بدن هم استفاده می‌شود و آن را به ترکیبات روغن‌ها و مرطوب کننده‌های بدن برای رطوبت و آب‌رسانی بیش‌تر، اضافه می‌کنند. همچنین به دلیل آب‌رسانی از اگزما و خشکی پوست هم جلوگیری می‌کند.
  • ترمیم زخم: نتایج استفاده از روغن سیاه دانه تاثیر آن در کاهش التهاب و از بین بردن باکتری‌های زخم را نشان داده است. در حالی که عصاره سیاه دانه باعث رشد کلاژن‌های جدید پوست نمی‌شود، اما دیگر فاکتورهای رشد را تحریک می‌کند تا بدن بتواند پوست جدید و سالم بسازد..

خواص سیاه دانه برای لاغری و کاهش کلسترول

در یک تحقیق روی ۹۰ خانم دچار اضافه وزن، به این نتیجه رسیدند که اضافه کردن روغن سیاه دانه به رژیم غذایی کم کالری، نسبت به رژیم غذایی کم کالری بدون روغن سیاه دانه بیشتر باعث لاغری می‌شود. خواص روغن سیاه دانه. که در آن خواص ضد چاقی گیاهان را مورد بررسی قرار داده بودند و به این نتیجه رسیده بودند که سیاه دانه در صدر گیاهان دارویی موثر در کاهش وزن قرار دارد.

در تحقیقات دیگری که بر روی ۲۵۰ مرد انجام شده بود، به این نتیجه رسیدند که روغن سیاه دانه در صورتی که به تنهایی یا در ترکیب با زردچوبه استفاده شود، باعث کاهش وزن می‌شود و مهم‌تر از آن، خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش می‌دهد.

بر اساس تحقیقات، محققان اعلام کردند که سیاه دانه یکی از معدود مواد غذایی است که باعث جلوگیری از هر دو نوع دیابت، یعنی دیابت نوع ۲ و دیابت نوع ۱ می‌شود. بر اساس این تحقیقات سیاه دانه در واقع پایداری گلوکز را افزایش می‌دهد و به اندازه داروی متفورمین موثر است. این گیاه تا کنون عوارض مشخصی نشان نداده است، در صورتی که متفورمین به عنوان یکی از رایج‌ترین داروهای توصیه شده برای دیابت نوع دو، باعث عوارض جانبی زیادی مثل نفخ، اسهال، تجمع گاز معده، سردرد و خیلی علائم دیگر می‌شود.

ویتامین های موجود در سیاهدانه می تواند بعنوان بهترین داروی موثر بر روی پوست صورت و بدن و  پیاز مو قرار گیرد.این روغن میتواند به خوبی در پیاز مو نفوذ کند و باعث رشد موهای ریخته شود. این روغن به شکل باورنکردنی موهای سفید سر را ضعیف کرده و به جای آن موهای مشکی رشد خواهد کرد. همچنین این روغن برای ماساژ مفاصل افراد روماتیسمی و افرادی که آرتروز دارند بسیار مفید است و التهاب و درد مفاصل را کاهش می دهد.همچنین بهترین گزینه برای  ماساژ کل بدن می باشد و درد های عضلانی.

روغن سیاه دانه : سیاه دانه ، سیاه تخمه و یا در عربی شونیز یکی دیگر از قدیمی ترین طعم دهنده ها که قدیمی تر ها و شاید امروزه نیز در نان ها و ترشی های محلی مورد استفاده قرار می گیرد که روغنی از این دانه ها تهیه می شو که شاید به جرات بتوان گفت یکی از بهترین روغن ها در زمینه پوست و مو است، سیاه دانه کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی برای تهیه و تولید انواع لوسیون ضد ریزش مو و ابرو ، تقویت کننده های گیاهی برای مو ، ابرو و مژه  و همچنین پمادهای ضد درد مفاصل که به شکلهای مختلفی مانند : روغن خالص سیاه دانه ،پماد، لوسیون ، سرمه ، ریمل و… تهیه و به بازار عرضه می شود و از اقبال و استقبال عمومی فراوانی برخوردار است.بدون روغن پایه،مخصوص خوراکی و رشد مو

طریقه ی مصرف: به همراه محصول ارسال می گردد

توجه:مشتریان گرامی روغن بکر و فرا بکر به معنای روغن گیری سرد می باشد در 4 تا حداکثر 8 درجه سانتی گراد. اما روغن های بازاری و حتی کسانی که روغن را مقابل چشمان شما تولید می کنند. توسط دستگاه های بی کیفیت ایرانی و در دمای 71 تا 81 درجه سانتیگراد روغن را تولید می کنند!این نوع روغن گیری به هیچ عنوان پرس سرد نیست زیرا در دمای 81 درجه %70 ارزش غذایی و دارویی روغن نابود می گردد. سایت سوغاتی دانه های روغنی را توسط دستگاه آلمانی پرس سرد 30 تن دارای 2 موتور و گیربکس + کمپرس فریزر و در دمای 4 درجه تولید می نماید. در نتیجه می توان با اطمینان گفت تعداد کسانی که واقعا روغن بکر و فرا بکر در ایران تولید می نمایند ، فراتر از انگشتان یک دست نیستند و سایت سوغاتی یکی از این 5 مورد است.

 

شماره ثبت: 29804

پروانه بهره برداری: 6/10348

ضد ریزش مو : 50%
ضد سفیدی مو : 100%
ضد درد مفاصل : 100%
ضد دردهای عضلانی : 100%
روغن ماساژ بدن : 100%