Loading...

استفراغ

|
استفراغ

عوامل ایجاد یا تشدید کننده: مسمومیت، آغاز یک بیماری مسری یا کبدی، انسداد باب المعده، غذاهای سنگین - چرب - شور - یخچالی و سرد، انواع کنسرو، سوسیس، کالباس، سس ها، غذاهای خمیری (اسپاگتی، آبگوشت و...)،مصرف نان یا آب زیاد همراه غذا، نوشابه های گازدار.

درمان: خوردن ملین گیاهی (جوشاندهی سنا یا آب آلو برای لینت مزاج)، شربت آبلیموی تازه + حل پودر شده، گشنیز خام با غذا بیشتر مصرف شود، عرق نعناع، رژیم سه روزه ی میوه و «ماست + نعناع + خيار + نمک + کمی فلفل»،روزی یک هفته ای، لعوق مارستانی، جوشاندہی افسنطین (هر ساعت یک قاشق کوچک مک بزنید)، افزودن زنجبیل به چای.

بازخوردها
    برگشت به بالا