برص، بهق
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: اختلال در عملکرد کبد و کلیه، استحمام زياد، آلودگی خون، نور خورشید، سبزیجات، آب زیاد (استحمام و نوشیدن)، خوراکی...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: اختلال در عملکرد کبد و کلیه، استحمام زياد، آلودگی خون، نور خورشید، سبزیجات، آب زیاد (استحمام و نوشیدن)، خوراکی...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: سبزیجات خام، حبوبات، پیاز خام، کلم بنفش، تره، عوامل تشدیدکنندهی نفخ شکم. درمان: دم کردهی «زیره سیاه + بادیان +...
عوامل ایجادکننده: برونشیت مزمن، آلودگی هوا، وراثت، دخانیات، پنير، بستنی، خامه ترش، ماست، تخمه آفتابگردان، روغن آفتابگردان، گرمی (خوراکی...
عوامل ایجاد کننده: اسفناج، زرده تخم مرغ خورش اسفناج، کوکوها، کیک ها، سنجد، جگر حیوانات، گل کلم، جوانه گندم، منابع ویتامین K. درمان: ویتامین...
عوامل ایجادکننده: جگر حیوانات، گل کلم، زرده ی تخم مرغ، کوکوها، اسفناج، خورش آلو اسفناج، یونجه، سنجد، برگ بلوط، کیسه کشیش، برگ کلم، کاهو (به...
عوامل ایجادکننده: فشار خون، مجرد بودن، عدم فعالیت جسمی یا مغزی، تماس با سرب، عفونت دستگاه عصبی مرکزی (به علل سیفلیس، هیدروسغالیس،...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: پیشرفت تنبلی چشم، ضعف اعصاب و عضلات چشم، نشاسته (نان، برنج، ماکارونی)، شیربرنج، قند، گلاب، شکر، شکلات، مربا،...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: پیری، کوهنوردی (با کوله پشتی سنگین از کوه پایین آمدن)، عدم تحرک کافی و ورزش، تغذیه ی نادرست، تابش پرتوهای طبی،...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: اغذیه ی چرب سنگین و گوشتی (پر پروتئین)، غذاهای نشاسته ای (اسپاگتی، آبگوشت و ...)، کالباس، فعالیت بسیار به ویژه با...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: مسمومیت، آغاز یک بیماری مسری یا کبدی، انسداد باب المعده، غذاهای سنگین - چرب - شور - یخچالی و سرد، انواع کنسرو،...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: ایستادن به مدت طولانی، وراثت، رژیم غذایی نامناسب (شامل مواد حجیم، سنگین، چرب)، بلند کردن وسایل سنگین، پیوست،...
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: تورم و التهاب لوله های برونش، انواع ترشی، حبوبات، مواد قندی، سیگار، لبنیات، غذاهای شور یا سنگین یا چرب، کمبود...