Loading...

برص، بهق

|
برص، بهق

عوامل ایجاد یا تشدید کننده: اختلال در عملکرد کبد و کلیه، استحمام زياد، آلودگی خون، نور خورشید، سبزیجات، آب زیاد (استحمام و نوشیدن)، خوراکی های افزاینده ی بلغم، لباس ضخيم و غيرنخی، بادمجان، آرد جو، زردآلو، نمک زیاد، زرشک (بهق)، ماهی زیاد (به خصوص با ماست)، ماهی شور (بق)، کمبود «گوگرد، ویتامین های B۱۲ و B3»

درمان استفاده از مولتی ویتامین و مولتی مینرال هر روز پیش از هر درمان، شربت آبلیمو + یک عدد کپسول امگا ۳، روزی دو ساعت در آفتاب ملایم قرار گیرید (از روزی ده دقیقه شروع کنید تا به دو ساعت برسد)، در تابستان این درمان را انجام دهید: با جوشاندہی سنا به عنوان ملين روده و معده را تخلیه کنید سپس «۵ / ۳ گرم غازیاغی + نیم گرم زنجبيل + نیم گرم عاقرقرحا : نیم گرم ریشه ی ترید + عسل کافی» را به مدت یک هفته میل کنید و بعدازظهرها نیم ساعت در آفتاب بنشینید تا موضع تاول بزند، مالش با جوشاندہی بالنگ در سرکهی سفید، رژیم درمان سودا (برای بهق)، رژیم درمان بلغم (برای برص)، منضج سودا و بلغم غليظ، پس از تعریق سیب قرمز رنده شده ضماد کنید (هر روز)، مالش با پوست پخته ی بالنگ در شراب، ضماد «پیاز + عسل + نمک : گوگرد»، ضماد «شكر + گوگرد به قطران + سندروس + نشادر».

بازخوردها
    برگشت به بالا