آسم
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: افراط در خوردن مواد کربوهیدرات، غذاهای چرب و سنگین، تماس با فضولات سوسک یا گرد و خاک یا گردهای گیاهی و شورههای بدن حیوانات، عدم کارایی قلب و کلیه (بر اثر پیری)، بالش پر، غذاهای شور، غذاهای خیلی شیرین، قند، شکر، مربا، نوشابه های گازدار، قهوه، کاکائو، شکلات، خیارشور، آسپرین، فراورده های دریایی، تماس با حیوانات، کلم، پنیر، سیگار، میوههای ترش، موز، توت فرنگی، کیوی، طالبی، شوید، آب سرد (استحمام یا نوشیدن)، آب لیموی کهنه، گلاب، کمبود منیزیم، منگنز، مس، نقره، طلا، کلسیم، آهن، سدیم، کبالت»، مصرف مشروبات الکلی توسط یکی از والدین (علت اصلی)، تزریق پنی سیلین، جنتامایسین، قهقهه زدن، ترشیجات، سرکه.
درمان: استنشاق سیر و پیاز رنده شده (روزی سه بار)، شنا در آب (هفته ای دو بار)، عسل آب شده + قرص مخمر آبجو، رژیم یک تا دو هفته ای آب پرتقال شیرین، انگور رسیده، آب انگور، رژیم هویج خام یا پخته، سوپ هویج + سیر + پیاز + جعفری + گشنیز + آبلیمو»، سالاد «هویج خام + پیاز + روغن ذرت + کاهو + سیر + آبلیمو»، شربت پیاز با عسل، «آب شلغم + کمی پودر نبات» (هر نیم ساعت یک مشت مک بزنید)، دم کردهی «رازیانه (۵ گرم) + گلبرگ شقایق (۱گرم)» روزی سه فنجان پیش از هر وعده غذایی، عرق «رزماری (۳ گرم) + گلبرگ شقایق (۳ گرم) + جعفری (۴ گرم) + تیول (۵ گرم) + تخم هویج (۷ گرم) + اسطوخودوس (۷ گرم) + تخم کاهو (۴ گرم) + بادرنجبویه (۷ گرم) + برگ بارهنگ (۴ گرم) + آویشن (۵گرم)» را با عسل شیرین کنید و سه استکان به فواصل معین بنوشید، هر روز یک عدد سیب قرمز با پوست، هر روز دو تا سه عدد گوجه فرنگی، مصرف ویتامین E در زنان باردار احتمال ابتلا به آسم در سنین بالا را کم می کند، آب ترب با عسل مک بزنید، جوشاندهی «ریشه ی پوست کنده می ناشرا + عسل»، سیگار برگ گیاه قيصوم، مالیدن ضماد پیاز رنده شده به کف پاها (به مدت ۳۰ دقیقه).