انگل معده
عوامل ایجاد یا تشدید کننده: میوه و سبزی نشسته، نشستن دست ها بعد از دست دادن با دست زدن به دستگیره های تماس با حیوانات، عدم طیخ کافی بعضی از خوراکی ها (گوشت و...)، آبهای آلوده، ساندویچ، کالیاس، خام خواری.
درمان: تا ده روز تمام غذاها را با آب لیموترش و یک حبه سیر میل کنید، جوشانده ی ریشه ی انار (ناشتا به مدت یک هفته)، عرق کشمش (به مدت یک هفته روزی یک استکان ساعت ۷ صیح - با تجویز پزشک)، آش اسفناج + پیاز +سیر به مقدار زیاد + عدد + قره قروت (تا ۵۰ گرم)» را هنگام شب میل کنید و صبح روغن کرچک میل کنید و تا ساعت ۲ بعدازظهر چیزی نخورید. این آش را در صورت عدم دفع انگل ساعت ۶ صبح میل کنید و چهار ساعت بعد روغن کرچک میل کنید و تا ساعت ۲ بعدازظهر چیزی نخوريد، ايهل با آب گرم (تا یک هفته هنگام صبح)، جوشاندهی سعد در سرکه سفید، بین شام ۲۵ قطره تنتور سیر (نسخهی حکیم رازی).