آرتروز

آرتروز

عوامل ایجاد یا تشدید کننده: پیری، کوهنوردی (با کوله پشتی سنگین از کوه پایین آمدن)، عدم تحرک کافی و ورزش، تغذیه ی نادرست، تابش پرتوهای طبی، دو زانو یا چهار زانو نشستن، بالا و پایین رفتن از پله ها یا کوه و تپه یا سربالایی، داروهای حاوی نیترات، مصرف زیاد مایعات، مرکبات، لبنیات، تخم مرغ، قهوه، گوجه فرنگی، بادام زمینی، کردی بادام زمینی، سرما، تماس با آب سرد و کمبود منیزیم، پتاسیم، نقره، طلا، مس، کبالت، منگنز». |

درمان: سه ماه شنای کرال، حمام آفتاب (پیش از آن ترکیب روغن زیتون + آبلیمو به تن بمالید)، کباب ماهی با آب لیموی تازه، ماءالشعیر + یک کپسول امگا ۳، سنجد را با هسته پودر کنید روزی نیم مشت میل کنید (کمی آب آلو برای رفع یبوست مصرف شود)، آش آبغوره و سوپ «جوجهی مرغ + جعفری زیاد به سیر» با آب لیموی تازه بخورید، روی موضع چربی زیر پوست گوسفند (لانولین) بمالید و یک روز ببندید و دوباره باز کنید و بشویید و بگذارید یک ساعت هوا بخورد و دوباره بمالید و ببندید (تا پانزده بار تکرار کنید)، «مغز گردوی تازه (۱۵۰ گرم) + افيون اصل (۱۰ گرم) + کافور (۵ گرم)» را بکوبید و در سرکهی تند گرم و صاف کنید، ضماد «قسط (۵ گرم) + مرزهی تازه با تخم مرزدی جوانه زده (۴ گرم) + عسل + گشنیز (۳ گرم)» (انواع آرتروز به ویژه گردن)، برگ گردو و برگ چنار را بجوشانید و ضماد کنید (به مدت ده دقیقه) و سپس نیم ساعت به حمام داغ بروید و بعد در حمام تفاله ها را با عسل گرم کرده به مدت سه تا چهار ساعت به صورت گرم ببندید، گزنه ی تازه را بکوبید و بر زانوها ببندید (تا سه بار)، پودر هسته ی زیتون + پودر صدف + موم عسل + زعفران به مقدار اندک) + روغن زیتون بودار، پیش از خواب با آب داغ استحمام کنید سپس ناحیه را خشک کنید و با پارچه ی سبز ببندید و بگذارید چهل دقیقه بماند و سپس با آب داغ بدن را بشویید و خوب ماساژ دهید، مصرف مرکبات زیاد، به مدت چهار روز (هر روز چهار ساعت) با پوست دباغی نشدهی گوسفند ببندید ابتدا استحمام کنید)، گرم نگه داشتن موضع، روزی سه بار هر بار نیم گرم پودر ریشه ی خیار تلخ یک لیوان جوشاندهی گزنه میل کنید، جوشانده ریشهی ایرسا، دم کردهی بابونه، حمام جوشاندهی پوست بید سفید، «روغن زیتون تصفیه نشده (۲۰۰ گرم) + موم عسل (۵۰ گرم) + برگ گردو (۳ عدد) + لانولین (۳۰ گرم) + پودر هسته ی زیتون (۱۵ گرم) + سیر پوست کنده (۱۰ عدد) + برگ و میودی کاج (یک شاخه) + قسط تلخ (۱۵گرم) + فلفل سیاه (۵۰ گرم) + برگ نعناع تازه (۵ شاخه) + مرزهی تازه (۷شاخه) + گزندی تازه یا خشک (۲۰ گرم)» را با روش بن ماری در روغن زیتون در ظرفی بریزید و آن ظرف را در آب جوش حرارت دهید (به مدت ۳۰ دقیقه)، سپس بگذارید نیم ساعت در ظرف بماند تا مواد مؤثر جذب روغن شود. سپس همه را در پارچه ی تنزیب بچلانید و کمی سرکه ی سفید اضافه کنید و در قوطی خالی کرم بریزید و روزی سه تا پنج بار به مدت ۲۰ ثانیه روی موضع بمالید (اگر پس از حمام آب داغ استفاده شود بسیار مؤثرتر است) و سپس با پارچه ی سبز ببندید، جوشاندهی جعفری «نصف مشت جعفری تازه + نصف مشت جعفری خشک در یک لیتر آب»، سنا، «شیرعسل + خرما»، مالش روغن نارگیل، «سویای پودر شده + شیر سرد + دو کپسول امگا ۳»، جوشاندهی یک تکه مرجان دریایی در یک لیوان شیر (به مدت ۵ دقیقه).