آلزایمر

آلزایمر

عوامل ایجادکننده: فشار خون، مجرد بودن، عدم فعالیت جسمی یا مغزی، تماس با سرب، عفونت دستگاه عصبی مرکزی (به علل سیفلیس، هیدروسغالیس، تومورها)، اختلالات سوخت و سازی، اختلالات غدد درون ریز، کم خونی وخیم، کمبود سدیم خون، تجمع آلومینیوم در بدن، بی خاصیت شدن یکی از سه پروتئین اصلی، تولید آمیلوئید، کاهش آنزیم کولین استیل، فعالیت کم ذهنی، خواب زیاد، فعالیت نداشتن، سیگار، تلفن همراه، پخت و پز در ظروف آلومینیومی، قهوه، پیاز، خوراکی های نفاخ، زرده تخم مرغ، کوکوها، قارچ، پیتزا، پرخوری، کمبود «مس و کولین»، فلفل دلمه ای، اسفناج، شلغم، کلم، لوبيا، پر کردن دندان با آمالگام.

درمان: ویتامین های C و E، مطالعه ی کتاب داستان، کم خوری، ازدواج (پیشگیری، فعالیت جسمی (روزی چند ساعت)، آب سیب قرمز به یک قرص مخمر آبجو، فلفل سیاه، سبز ریز، قرمز)، انار، چای زنجبیل، چای دارچین، آب آلو، تنتور گل مریم و نرگس، تتتور بادرنجبویه + مریم گلی، پودر کاری، جینکو، غذای سبک و مقوی، کاهو، سبزیجات تازه، شیر شتر، روغن زیتون، مغز گردو.