Loading...
ورود / ثبت نام
خوش آمدید مهمان!
0
سبد خالی است

روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از بهترین موادمغدی موجود برای تغذیه موها است. این ماده به رشد سالم موها کمک کرده و به آنها شفافیت و زیبایی می بخشد. ماساژ مداوم سر با روغن نارگیل، شوره وشپش سر را از بین می بردف حتی اگر پوست سر شما خشک باشد روغن نارگیل بسیار آرامبخش است،
امتیاز: 5 از 5 توسط 1 کاربر
35,000

نارگیل از اعضاء خانواده نخلیان است و تنها گونه‌ای است که در سرده Cocos طبقه‌بندی می‌گردد.
روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می‌باشد. روغن نارگیل‌های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن‌ها بالاتر است. بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود.
برخی متخصصین تغذیه عقیده دارند که روغن نارگیل، سرعت سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و بنابراین، از وزن افرادی که از این روغن استفاده می‌کنند کاسته می‌گردد. برخی پژوهش‌ها هم نشان داده‌اند که مصرف روغن نارگیل، خطر ابتلا به سرطان سینه را در خانم‌ها کاهش می‌دهد. با وجود این، برخی از پژوهشگران باور دارند که روغن نارگیل در هر حال، نوعی چربی اشباع شده است و حتی مصرف مقدار کمی از آن، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. همچنین طی آزمایشی که بر روی موش‌ها انجام شده، مشخص شده است که آسیب‌های جدی به پوست وارد می‌آورد. روغن نارگیل یکی از بهترین مواد مغذی مو است و باعث رشد مو و براقی آن می شود. ماساژ منظم پوست سر با روغن نارگیل از شوره سر جلوگیری می کند. همچنین پروتئین های لازم برای تغذیه موهای آسیب دیده را نیز فراهم میکند. به همین دلیل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو در بسیاری از محصولات حالت دهنده مو و کرم های ضد شوره مورد استفاده قرار می گیرد. تاثیر روغن نارگیل بر موی سر] بزرگ‌ترین تولید کنندهٔ روغن نارگیل در جهان، کشور فیلیپین است که صادرات این روغن، ۷ درصد از کل درآمد صادراتی این کشور را تشکیل می‌دهد.
روغن نارگیل روغن نارگیل یک روغن خوراکی استخراج شده از هسته یا گوشت نارگیل بالغ درو شده از درخت نارگیل است . تقاضای کاربردی مختلفی در غذا ،دلرو و صنعت دارد .به علت بالا بودن ظرفیت چربی اشباع آن، با اکسیژن به آهستگی ترکیب میشود و بدین گونه در اسید سازی پایدار است و به صورت 2 سال بدون اینکه فاسد شود پایدار باقی میماند. خیلی از سازمان های سلامتی در برابر سوختن میزان بالای روغن نارگیل از دست رفته به سطح بالای چربی اشاع آن توصیه کرده اند.روغن نارگیل میتواند در طول پرورش به صورت خشک یا مرطوب استخراج شود. جریان خشک نیازمند این است که گوشت نارگیل از پوسته جدا شود و به وسیله آتش ،نور خورشید یا تنور تا مغز نارگیل خشک شود .مغز نارگیل حل میشود و به وسیله حلال با پرتعیین بالا و خمیر فیبر بالا ارائه میشود.مات آن کیفیت ضعیفی برای مصرف انسان دارد و به جای غذا به پستانداران ،نشخوار کنندگان داده میشوددر این میان هیچ گونه پروسه ای برای استخراج پرتئین از مالت وجود ندارد .پرتین روغن استخراج شده از مغز نارگیل در پروسه استخراج کم میشود.

خواص درماني

  • روغن نارگیل یکی از بهترین موادمغدی موجود برای تغذیه موها است. این ماده به رشد سالم موها کمک کرده و به آنها شفافیت و زیبایی می بخشد. ماساژ مداوم سر با روغن نارگیل، شوره وشپش سر را از بین می بردف حتی اگر پوست سر شما خشک باشد
  • روغن نارگیل بسیار آرامبخش است، از اینرو به از بین بردن استرس کمک می کند. استفاده از روغن نارگیل روی سر به از بین بردن خستگی فکری کمک می کند
  • روغن نارگیل، ماده ای فوق العاده برای ماساژ پوست است. این ماده بعنوان یک مرطوب کننده بسیار موثر برای همه انواع پوست ها از جمله پوست های خشک عمل می کند. فواید روغن نارگیل برای پوست تقریباً مشابه با روغن معدنی است. علاوه بر این، برخلاف روغن معدنی، هیچگونه عارضه جانبی برای پوست نخواهد داشت. درنتیجه روغن نارگیل راه حلی بسیار عالی برای جلوگیری از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می باشد
  • این روغن همچنین ایجاد چین و چروک پوستی را که با بالا رفتن سن به طور طبیعی ایجاد می شود را به تاخیر می اندازد. روغن نارگیل همچنین در درمان بسیاری از مشکلات پوستی مثل پسوریازیس، آماس پوست، اگزما و سایر عفونت ها و بیماری های پوستی نی زموثر است. درنتیجه، روغن نارگیل مهمترین ترکیب بسیاری از محصولات مربوط به مراقبت های پوستی مثل صابون ها، لوسیون ها، کرم ها و از این قبیل، درآمده است
  • روغن نارگیل به جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند و به خاطر محتوی آنتی اکسیدنی خود، از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند
  • روغن نارگیل برای کاهش وزن بسیار مفید است. این ماده حاوی اسیدهای چرب متوسط و کوتاه است که به از بین بردن اضافه وزن کمک می کند. هضم این روغن نیز به خاطر کمکی که به عملکرد سالم تیروئید و سیستم آنزیم های بدن می کند، بسیار راحت است. از این گذشته، با از بین بردن فشار وارد بر لوزالمعده، متابولیسم بدن را نیز بالا می برد، درنتیجه انرژی بیشتری می سوزاند و به افراد چاق کمک می کند وزنشان را پایین بیاورند. به همین دلیل است که افرادیکه در مناطق گرمسیری زندگی می کنند و اکثراً از این روغن ساتفاده می کنند، نه چاق هستند و نه اضافه وزن دارند
  • روغن نارگیل همچنین برای درمان بیماری التهاب لوزالمعده نیز مفید است
  • روغن نارگیل اگر در آشپزی مورد استفاده قرار گیرد، سیستم گوارش بدن را ارتقاء بخشیده و درنتیجه از بروز بسیاری از مشکلات مربوط به معده و هضم غذا جلوگیری می کند. چربی های اشباع موجود در ین روغن خواص ضد میکروبی دارند و به مقابله با باکتری ها، قارچ ها، و انگل های مختلف که موجب سوءهاضمه می شوند، کمک می کند. روغن نارگیل همچنین به جذب سایر موادمغذی مثل ویتامین ها، موادمعدنی و آمینواسیدها نیز کمک میکند
  • روغن نارگیل برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است. این روغن با لیپیدها، اسید لوریک، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروس ها و باکتریهای ایجاد کننده بیماری هایی مثل تبخال، آنفولانزا، ویروس سیتومگال و حتی HIV کمک میکند. همچنین به مقابله با باکتری های مضری مثل لیستریا مینوسیتوژن و هلیکوباکتر پیلوری و تک یاختگانی مثل جاردیالاملیا نیز کمک می کند
  • این روغن وقتی روی عفونت ها مالیده شود، لایه ای شیمیایی ایجاد می کند که بخش آسیبدیده بدن را از گرد، هوا، قارچ ها، باکتری ها و ویروس های خارجی حافظت می کند. خواص التیام بخشی این روغن در ترمیم بافت های آسیب دیده نیز موثر است
  • روغن نارگیل به خاطر خواص ضد قارچی، ضد ویروسی، و ضد باکتریایی خود درمقابل بسیاری از عفونت ها نیز موثر است. طبق تحقیقات انجام گرفته، روغن نارگیل ویروس هایی که موجب آنفولانزا، سرخک، هپاتیت، تبخال، سارس و از این قبیل می شود را از بین می برد
  • همچنین باکتری که موجب ایجاد زخم معده، عفونت های گلو، عفونت های مجرای ادرار، ذات الریه، و سوزاک می شود را نیز از بین می برد. روغن نارگیل بر قارچ ها و مخمرهایی که کاندیدیاز، عفونت قارچی، مرض قارچی انگشتان، برفک، و از این قبیل را ایجاد می کند نیز موثر است
  • وجود تری گلیسیرید و اسیدهای چرب با زنجیره های متوسط به جلوگیری از بیماری های کبد کمک میکند چون اینها موادی هستند که وقتی به کبد می رسند به سادگی به انرژی تبدیل می شوند و درنتیجه حجم کار کبد را کم می کنند و از انباشته شدن چربی نیز جلوگیری می کنند
  • روغن نارگیل از ابتلا به بیماری های کلیوی و مثان نیز جلوگیری می کند. همچنین به برطرف کردن سنگ کلیه نیز کمک می کند
  • روغن نارگیل به کنترل قند خون کمک می کند و درنتیجه ترشح انسولین را تنظیم میکند. همچنین به استفاده سودمند از گلوکز خون نیز کمک می کند که به این طریق در پیشگیری و درمان دیابت موثر است
  • همانطور که قبلاً ذکر شد، روغن نارگیل توانایی بدن را برای جذب موادمعدنی مهم بالا می برد. این مواد شامل کلسیم و منیزیم می شود که برای رشد استخوانها ضروری هستند. درنتیجه روغن نارگیل برای خانم هایی که در سنین میانسالی درمعرض پوکی استخوان قرار دارند می تواند مفید باشد
  • کلسیم عنصری مهم در دندان هاست. از آنجا که روغن نارگیل جذب کلسیم را در بدن بالا می برد، می تواند به استحکام دندانها نیز کمک کند. روغن نارگیل همچنین از پوسیدگی دندانها نیز جلوگیری میکند
  • ماساژ سر با این روغن خستگی مفرط ذهنی را برطرف می کند
  • روغن نارگیل مرطوب کننده موثری است و مانع خشکی و چین و چروک و افتادگی پوست می شود
  • این روغن برای درمان ناراحتی های پوستی مانند اگزما استفاده می شود
  • خاصیت آنتی اکسیدان آن مانع پیری زودرس و وخیم تر شدن بیماری ها می شود
  • اسید لوریک (Lauric acid) موجود در این روغن به میزان ۵۰ درصد مانع از ناراحتی های متعدد قلبی ازجمله کلسترول و فشار خون بالا می شود
  • چربی های اشباع شده موجود در آن مانند بعضی از روغن های نباتی مضر نیست و میزان کلسترول مضر را افزایش نمی دهد و مانع آترواسکلروزمی شود
  • اسیدهای چرب موجود در این روغن در کاهش اضافه وزن موثر است. هضم آن آسان است و به عملکرد غده تیروئید کمک می کند. سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. روغن نارگیل خاصیت ضدمیکروبی دارد و برای مقابله با باکتری ها، قارچ ها و انگل های متفاوت که سوءهاضمه ایجاد می کند، موثر است
  • روغن نارگیل، به جذب مواد مغذی مانند ویتامین، ماده معدنی و اسید آمینه کمک می کند
  • اسیدهای متفاوت در این روغن مانند اسیدلوریک، کاپریک، کاپریلیک که خاصیت ضدباکتری، ویروسی و باکتریایی دارد سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند
  • با مالیدن روغن نارگیل روی زخم، یک لایه محافظ در مقابل گردو خاک، هوا، قارچ، باکتری و ویروس ایجاد می شود و روند بهبود زخم را با بازسازی بافت های آسیب دیده ، افزایش می دهد
  • به خاطر خاصیت ضدقارچی، ویروسی و باکتریایی، این روغن در جلوگیری از عفونت های متعدد مانند ویروس ها که باعث آنفلوآنزا، زخم، عفونت گلو، عفونت مجرای ادراری، ذات الریه و سوزاک موثر است
  • وجود زنجیره تری گلیسیرید و اسیدهای چرب در این روغن مانع بیماری های کبدی می شود
  • روغن نارگیل مانع ایجاد سنگ کلیه و بیماری صفراوی می شود
  • میزان قند خون را کنترل می کند و ترشح انسولین را بهبود می بخشد
  • این روغن نقش کلیدی در کاهش حساسیت ویروسی در بیماران مبتلا به HIV و سرطانی ایفا می کند
  • توجه:مشتریان گرامی روغن بکر و فرا بکر به معنای روغن گیری سرد می باشد در 4 تا حداکثر 8 درجه سانتی گراد. اما روغن های بازاری و حتی کسانی که روغن را مقابل چشمان شما تولید می کنند. توسط دستگاه های بی کیفیت ایرانی و در دمای 71 تا 81 درجه سانتیگراد روغن را تولید می کنند!این نوع روغن گیری به هیچ عنوان پرس سرد نیست زیرا در دمای 81 درجه %70 ارزش غذایی و دارویی روغن نابود می گردد. سایت سوغاتی دانه های روغنی را توسط دستگاه آلمانی پرس سرد 30 تن دارای 2 موتور و گیربکس + کمپرس فریزر و در دمای 4 درجه تولید می نماید. در نتیجه می توان با اطمینان گفت تعداد کسانی که واقعا روغن بکر و فرا بکر در ایران تولید می نمایند ، فراتر از انگشتان یک دست نیستند و سایت سوغاتی یکی از این 5 مورد است.
ارگانیک : %100
خلوص : %100
نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد